Diensten

Reacties uitgeschakeld voor Diensten

DIENSTEN.

 

 

  • Innovatieprojecten

    Wij werken voor bedrijven die duurzaam willen vernieuwen. Strategisch of tactisch, altijd via concreet project of programma. Ontwikkeling of implementatie van een nieuw business model? Ontwikkeling of marktintroductie van een nieuw product, of nieuwe dienst? We zijn vertrouwd met het proces. We maken heldere afspraken vooraf. Over beoogde resultaten, onze rol, de samenwerking, de aanpak. Voor een vaste prijs, indien gewenst resultaat-afhankelijk.

  • Startup support

    Wij geloven in de kracht van jonge ondernemers. Zij vertegenwoordigen de toekomst en geven er vorm aan. Aan veelbelovende starters stellen wij onze kennis, ervaring en relatienetwerk graag beschikbaar. We helpen je valkuilen te vermijden en vergroten je kans op succes. We vragen je hiervoor geen vergoeding, maar vinden altijd een creatievere manier van waarde-uitwisseling.

  • Eigen initiatieven

    Practice what you preach. Nuovalente initieert ook zelf nieuwe projecten. Zo geven we vorm aan Samen Beter Thuis, voor een betere mantelzorg. We ontwikkelen een energie management app voor een bewuster energieverbruik.

Pin It

» » Diensten
On 10 augustus 2014
By

Comments are closed.

« »